More


  FOTO. BOLID FURAT din Franța, depistat la Petea

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit la intrarea în țară un autoturism marca Audi,  căutat de autoritățile din Franța. Mașina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

  În data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean român, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în județul Maramureș.

  Aceasta conducea un autoturism marca Audi A4, model A4, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Franței. Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țara noastră, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Franța. Alerta a fost introdusă de autoritățile franceze în 22 septembrie a.c.

  Șoferul a declarat că a cumpărat mașina în data de 25 septembrie a.c., de la un cetățean francez (proprietarul mașinii), contra sumei de 8.100 euro. A primit toate documentele autoturismului, dar nu știa că mașina figurează ca fiind furată.

  În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autovehiculul în valoare de 50.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul verificărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare