More


  Sătmăreanul Gheorghe Cârciu, ministru-secretar de stat, în vizită la PTF Petea

  - Advertisement -
  Gheorghe Cârciu, ministru-secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni – vizită la Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.
  Alături de prefectul Dr. Radu Roca, de comisar șef de poliție Alin Pîrcălab, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare și de comisar șef de poliție Viorel Roman, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Petea, Gheorghe Cârciu, ministru-secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a efectuat astăzi o vizită de lucru la Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.
  Scopul întâlnirii cu autoritățile a fost acela de a se informa cu privire la fluctuația valorilor de trafic, dar și de a evalua exploatarea la capacitate maximă a arterelor de control disponibile, respectiv suplimentarea cu personal în vederea reducerii timpilor de așteptare în perioadele cu trafic transfrontalier ridicat.
  Ne referim in special la perioadele premergătoare sărbătorilor de iarnă, a sărbătorilor Pascale, precum și pe parcursul sezonului estival când majoritatea românilor stabiliți în străinătate se întorc în țară, la aceștia adăugându-se și conaționalii care pleacă în vacanță în vestul Europei ori se întorc din concedii.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare