More


  VIDEO/FOTO: EVENIMENT Un nou an universitar a început la Universitatea Vasile Goldiș Satu Mare

  - Advertisement -

  Un nou an universitar a început la Universitatea de Vest Vasile Goldiș”, Filiala Satu Mare. Festivitatea de deschidere a noului an universitar s-a desfășurat în sala mică de spectacole a Casei de Cultură.

  VIDEO AICI

  La eveniment au fost prezenți circa o sută de stuidenți dar și viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Ilies Tămășan, inspectorul școlar general, Anișoara Boitor, conf. univ. dr. Vasile Lazăr, directorul filialei Satu Mare, Olimpia Neagu, președintele Comisiei de Etică a Cercetării din cadrul UVVG, dar și studenții Silvia Streac și Ștefan Valentin Bâcea. Evenimentul a fost coordonat de Mircea Teodoru.

  După intonarea Imnului de Stat al României, al Europei și al Universității, și după cuvântul introductiv și după prezentările făcute de Mircea Teodoru, preoții Cristian Boloș și Iulian Budău au rostit câte o rugăciune și au binecuvântat atât corpul academic cât și studenții, urându-le, totodată, mult succes în noul an universitar.

  De asemenea, toți cei care au luat cuvântul au transmis gândurile lor bune adresate atât studenților, cât și corpului academic.

  Și în acest an universitar, Filala Satu Mare a UVVG își începe activitatea cu cele patru specializări deja consacrate: Contabilitate și informatică de Gestiune, Marketing, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar precum și Relații Internaționale și Studii Europene. De asemenea, vor decurge și programele de masterat.

  Este demn de remarcat faptul că la unele specialități locurile au fost ocupate încă din vară, iar la pedagogie au fost înscriși mai mulți candidați decât locuri disponibile.

  Totodată, trebuie amintit și faptul că în acest an se împlinesc 25 de ani de la înființarea Filialei Satu Mare a Universității de Vest Vasile Gildiș. Astfel, în cursul lunii noimbrie vor fi organizate, cu această ocazie, o serie de activități și simpozioane dedicate acestui moment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare