More


  Clasamentul anual a Sportivilor Sătmareni

  - Advertisement -

  Direcția Județeană pentru Sport Satu Mare, organizează Clasamentul anual a Sportivilor Sătmareni.

  Pe această cale structurile sportive legal constituite sunt rugate să trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 13 decembrie 2022 ora 16.00 la adresa de email: djs.satumare@sport.gov.ro , sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Vasile Conta nr.2, Satu Mare.

  „Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați”, a precizat Direcția Județeană de Sport Satu Mare.

  Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL SATU MARE cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

  Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

  Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

  Clasamentul final a sportivilor sătmăreni se va anunța în data de 23 decembrie 2022 prin intermediul rețelelor de socializare (facebook), și mass-media.

   

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare