Bunătatea se învață; Bunătatea se educă; Bunătatea poate să schimbe lucrurile. ,Educaţia este cel mai frumos dar pe care îl poate dobândi omul” spunea Platon. Să educăm bunătatea Bunătatea include să fii bun cu tine însuți.

Te comporti cu bunătate? Vorbești cu blândețe și amabilitate cu tine însuți și ai grijă de tine? Știința a arătat acum că alocarea resurselor tale către alții, mai degrabă decât a avea din ce în ce mai mult pentru tine, aduce o bunăstare durabilă.

Să dezvoltâm dar, o relație durabilă cu noi înșine,cu ceilalți.

Pentru a educa bunătatea ,în data de 22 noiembrie 2022,preșcolarii grupelor mari ”B”și ”C” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 11, Satu Mare au mers cu daruri constând în legume și fructe, la Centrul Social de Zi Prichindel.

Fiecare preșcolar are un prichindel în centru cu care se întâlnește lunar, au înodat prietenii și învăță să TRĂIASCĂ BUCURIA DE A DĂRUI !

Cu o săptămână înainte fiecare preșcolar a stabilit împreună cu părinții ce pun în pachet,au făcut lista de cumpărături ,au mers la cumpărături împreună și au pregătit,tot împreună, pachetul.

Ajunși la centru fiecare a înmânat personal pachetul prichindelului ,”trăind bucuria de a dărui”,”de a fi buni cu cei de lângă noi!”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here