More


  DGASPC, în sărbătoare

  - Advertisement -

   

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare se află, în aceste zile, în plină sărbătoare. În acest an se împlinește un sfert de veac de la înființarea acestei instituții.

  Astfel, în cursul zilei de joi au fost organizate, cu această ocazie, o serie de manifestări. La sărbătoarea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare au fost prezenți, printre alții, prefectul Radu Roca, alături de directorul de Cancelarie, Radu Iancu, dar și de vicepreședinții Consiliului Județean, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău. Aceștia au participat, la invitația directoarei DGASPC, Mariana Dragoș, la acțiunea ”Săptămâna Porților Deschise” organizată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare.
  Prefectul Radu Roca a fost oaspetele Centrului Maternal ”Lorena” Satu Mare și a Centrului de Recuperare pentru Copilul cu Handicap ”SERA” Satu Mare.
  ”Țin să-i felicit pe profesioniștii care lucrează în acest domeniu atât de important al asistenței sociale și a protecției copilului, să le urez putere de muncă și multă sănătate! Mulți ani Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului cu multe realizări în folosul comunității sătmărene!”- a spus prefectul Radu Roca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare