More


  Felicitări pompierilor EROI!

  - Advertisement -

  În cadrul ședinței săptămânale cu conducerile structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare, prefectul Radu Roca i-a felicitat pe pompierii din cadrul I.S.U. Satu Mare care sâmbătă au dus la bun sfârșit o misiune extrem de periculoasă și complicată.

  ”Toată recunoștința noastră acestor adevărați eroi. Prin intervenția lor de sâmbătă din localitatea Decebal putem spune că au salvat două vieți. Este încă o dovadă a profesionalismului cadrelor militare de la I.S.U. Satu Mare și o confirmare a faptului că românii au mare încredere în pompieri”-prefect Radu Roca.
  La intervenția de sâmbătă de la Turnul de apă din localitatea Decebal au participat Plt.Pușcaș Alin, Plt.maj. Ardelean Adrian, Plt.Adj. Demian Marian, Plt.Adj.Șef Czier Tiberiu, Plt.Adj. Barna Iosif, Plt. Adj.Borhidi Gheorghe, Plt. Adj.Șef Cardoș Gheorghe, Lt. Col. Leuca Ovidiu. Intervenția a fost condusă de către inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu.
  Amintim că , sâmbătă dimineață, doi bărbați au intrat în burlanul aflat în vârful turnului unei vechi stații de apă de la fostul CAP din Decebal cu intenția de a-l vopsi. Nu au luat, însă, în considerare faptul că acolo, în incinta burlanului, nu sunt curenți de aer, astfel că s-au intoxicat cu gazul provenit de la diluant. Neavând posibilitatea să coboare singuri din turn, au fost chemați pompierii în ajutor.
  La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscară și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către colegul care însoțea persoana în cauză.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare