More


  FOTOGALERIE. EROII SĂTMARULUI. Au salvat doi bărbați de la o MOARTE SIGURĂ

  - Advertisement -

  Pompierii sătmăreni au mai dat încă odată de eroism deși nu credem că mai aera nevoie. Au făcut-o de atâtea ori.

  Sâmbătă au avut parte de o misiunea nu numai specială dar și extrem de peiculoasă și complicată.

  Doi bărbați au intrat în burlanul aflat în vârful turnului unei vechi stații de apă de la fosyul CAP din Decebal cu intenția de a-l vopsi. Nu au luat, însă, în considerare faptul că acolo, în incinta burșanului, nu sunt curețni de aer, astfel că s-au întoxicat cu gazul provenit de la diluant.

  Neavând posibilitatea să coboare singuri din turn, au fost chemați pompierii în ajutor.

  La fața locului s-au deplasat forțele militare cu o autoscara si un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către colegul care însoțea persoana în cauză.

  În sprijinul echipajelor prezente a mai fost trimisa o Autospecială de prima intervenție și comandă si o Autospeciala cu modul de descarcerare.
  Procedura de salvare a celor doi a fost nu numai dificilă, dar și deosebit de periculoasă. Mai mulți pompieri s-au urcat pe motoscară, la peste 25 de metri înălțime, și după aproape două ore, pompierii sătmăreni au reușit să îi salveze pe cei doi.
  Este vorba despre doi bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, care, odată cu salvarea loc, pot spune că s-au născut a doua oară.
   
  Fără intervenția pompierilor, cei doi nu ar fi avut nicio șansă.
  Victimele au fost predate paramedicilor care, după ce le-au acordat primul ajutor la fața locului, le-au transportat la spital.
  Pompierii sătmăreni, epuizați, au mai rămas puțin să își tragă sufletul. Aceste imagini spun mai mult decât orice cuvinte am fi noi capabil să spunem sau să scriem.
  Plt.adj. Demian Marian Rareș, plt.adj. Barna Jozsef, plt. Pușcaș Alin, plt.adj. Czier Tiberiu, plt.maj. Ardelean Adrian
  EI SUNT EROII ZILEI!!!
  MERITĂ TOATĂ STIMA NOASTRĂ!!!!


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare