Articol de: Blăjean Cristian

Cu un sezon competiţional în plină pauză, pe “piaţa” fotbalistică sătmăreană se fac mişcări în componenţa loturilor.


Gavrilescu, la Sportul Botiz!

Dan Gavrilescu semnează cu Sportul din Botiz, ca antrenor-jucător. Din discuţia avută de GNV cu fotbalistul sătmărean, acesta îşi anunţă intrarea în meseria de antrenorat la seniori, el fiind, totodată, şi antrenorul grupei de copii ai Someşului SM, născuţi în 2006/2007.


“Am acceptat oferta celor de la Botiz de a prelua echipa în calitate de antrenor-jucător. Mi se pare un proiect sănătos și am găsit un colectiv și un loc unde se poate lucra în liniște și in condiții decente. Încet vreau sa îmbrac haina de antrenor, si cred ca acesta este un moment oportun sa încep. Mulțumesc conducerii de la Viitorul Vetis pentru ca au fost de acord cu rezilierea contractului dintre noi, eu având contract înregistrat cu ei, și le doresc multă bafta și multă sănătate pe mai departe!”, sunt gândurile lui Dan.


De altfel, acesta, împreună cu Cristi Popa, organizează în acest weekend, la Dorolţ, un turneu de copii şi juniori, anume – Cupa Moş Nicolae.

Aveţi detalii despre turneu, cu un click AICI!

Baftă, Dane!


Nelu Donca merge la Micula!

Altfel, fostul antrenor al Sportului, Nelu Donca, trece de partea celor de la Turul Micula, ca antrenor, şi-şi doreşte să facă o treabă bună, implicit, o clasare cât mai înaltă la finele sezonului.


“După 1 an și 6 luni am lăsat echipa Sportul Botiz cu un campionat câștigat, o semifinala de Cupa României și locul 4 în liga Elite și cu lot bun de jucători. La Micula doresc să fac o echipă bună și la finalul returului să fim cât mai sus în clasament”, ne spune Nelu Donca.


Pentru informaţii şi CLASAMENTE din fotbalul sătmărean, urmăreşte pagina de facebook a AJF Satu Mare CLICK AICI

Articol de: Blăjean Cristian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here