More


  INVESTIȚII Două unități sanitare din județ, reabilitate și modernziate

  - Advertisement -

  Ambulatoriul din Tășand va fi complet reabilitat, iar SJU Satu Mare va primi echipamente pentru reducerea infecțiilor intraspitalicești

  Consiliul Județean Satu Mare depune spre finanțare, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), două noi proiecte importante pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate din județ.

  Proiectul ,,Reabilitare, extindere și dotare Ambulatoriu de Specialitate Tășnad”, în valoare de 16.259.182 de lei, prevede reabilitarea clădirii ambulatoriului, atât în interior, cât și în exterior și dotarea cu aparatură medicală performantă.

  Proiectul ,,Dotarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, se va realiza în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și are o valoare totală de 29.235.404 de lei.

  “Cele două noi proiecte sunt esențiale pentru unitățile sanitare pe care le avem în subordine. Reabilitarea clădirii Ambulatoriului din Tășnad reprezintă o soluție optimă pentru rezolvarea problemelor de sănătate a comunității din zona Tășnad, iar prin noile echipamente și materiale care vor intra în dotarea Spitalului Județean vom reduce considerabil infecțiile intraspitalicești”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare