More  Oaspeți de seamă la împlinirea unui sfert de veac de DGASPC

  - Advertisement -

  Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, ieri a sosit în județul Satu Mare o delegație de la Satul de Copii “Albert Schweitzer” din Waldenburg, Germania.
  Reprezentanții Satului de Copii “Albert Schweitzer”, Wolfgang Bartole, director economic și Arne Höller, director educațional, s-au întâlnit cu Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Mihaela Crasnai, secretarul general al județului și Mariana Dragoș, directorul DGASPC.
  „Satul de Copii “Albert Schweitzer” are de zeci de ani o relație strânsă cu județul Satu Mare și, timp de mulți ani, a fost un susținător generos al casei de copii din Halmeu, alături de care a dezvoltat mai multe proiecte de succes. Este foarte important să existe un contact personal continuu, deoarece copiii din casele de copii sunt beneficiarii principali ai acestor întâlniri. Învățăm unii de la alții, împărtășim experiențe și primim sfaturi care ne vor ajuta să îmbunătățim la scară semnificativă sistemul de protecție a copilului din județul Satu Mare”, a declarat în cadrul întâlnirii, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare