Florin Mureşan: Mondialu’ din fața televizorului 
Cine joacă un Marocco?

Vă mai aduceți aminte de Marocco, jocul copilăriei anilor 80…Bețișoare colorate de puncte diferite ce trebuiau extrase din grămadă fără a mișca…grămada! Ei bine de acel joc al răbdării și al…nervilor întinși la maxim a adus aminte jocul de marți dintre Spania și Maroc. Degeaba a avut Spania posesia căci bețișorul câștigător l-au tras marocanii. Lumea zice că-i vorba de un blestem al nemților după acel 1-2 al Spaniei cu Japonia… La cum au jucat de prost și la cât de lipsiți de inspirație au fost oamenii lui Luis Enrique inclusiv la loviturile de departajare n-aș mai băga mâna n foc că bătaia luată de la Japonia a fost programată.
Maroc-Portugalia s-a mai jucat în 1986 și atunci maurii le-au administrat o papară , 3-0 , lusitanilor și i-au trimis acasă…Greu de crezut că istoria se va mai repeta și n Qatar la 36 de ani distanță…Portugalia a arătat enervant de bine fără Ronaldo , și prost să fi ca selecționer să-l mai scoți pe Goncalo Ramos din echipă doar ca să-i faci pe plac lui CR7.
Joi e zi de pauză și apoi în week end ne pregătim de spectacol…Argentina-Olanda cu Messi la butoane și Anglia-Franța ca un veșnic Război de 100 de ani…

Ocupați cu Mondialu am uitat că pe grila TV ului mai e și altceva decât TVR…Am mutat în ziua liberă pe la știri…Schengen sau NU Schengen peste tot…OMVedea azi, vorba austriacului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here