More


  Dublă sărbătoare la Centrul de zi pentru vârstnici

  - Advertisement -

  Ca în fiecare an, la Centrul de zi pentru vârstnici situat pe Aleea Jiului a fost marcat sezonul sărbătorilor de iarnă alături de beneficiarii centrului colindând și împărțind cadouri.

  Și în acest an, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a fost alături de cei peste 60 de seniori care își petrec aici multe ore din zi, participând la activitățile organizate de echipa centrului.

  Cu acest prilej, edilul municipiului a înmânat echipei de la Centrul de zi diploma oferită de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, un premiu care ajunge în premieră la Satu Mare și care încununează munca depusă în ultimii ani pe acest segment de activitate.

  ,,Doresc să felicit echipa Centrului de zi pentru vârstnici, Direcția de Asistență Socială și Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare pentru munca pe care au depus-o. Datorită tuturor activităților și proiectelor pe care le-am organizat, acest centru a fost desemnat model de bună practică la nivel național în domeniul furnizării de servicii sociale adresate persoanelor vârstnice, de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Sunt așteptate echipe din țară din domeniul asistenței sociale să vină în acest centru pentru că suntem considerați un exemplu de urmat. Vom continua să facem lucruri bune pentru seniorii noștri, să urmărim liniile de finanțare, astfel încât să mai deschidem cel puțin un centru similar”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

  Seniorii au pregătit în final o scenetă, iar cu sprijinul Bisericii Baptiste și a pastorului Kovács József care a venit însoțit de un grup de colindători, primarul municipiului le-a oferit seniorilor un cadou care să le aducă bucurie, acum în prag de sărbători.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare