More


  FOTOGALERIE. Un superb concert de colinde la Filarmonică

  - Advertisement -
  Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a participat joi, 22 decembrie 2022, cu începere de la ora 19:00, la Concertul vocal-simfonic de Crăciun organizat de Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din Municipiul Satu Mare în colaborare cu Corala preoțească „Arhanghelii” a eparhiei noastre.
  Evenimentul s-a desfășurat în sala filarmonicii în prezența unui public numeros între care s-au aflat oameni de cultură, iubitori de artă și de frumos.
  De asemenea, se cuvine să amintim prezența oficialităților care au luat parte la acest regal de colinde: domnul Gheorghe Cârciu, secretar de stat la Departamentul romanilor de pretutindeni, domnul deputat Adrian Cozma, domnul Cristian Valer Beșeni, secretar de stat la Ministerul Mediului, domnul inginer Mircea Lețiu.
  Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a transmis mesajul de binecuvântare și felicitare al Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, și a îndemnat pe mai departe la valorificarea patrimoniului nostru tradițional, al colindelor transmise din generație în generație.
  În încheiere amintim persoanele care s-au implicat în reușita acestui eveniment deosebit: prof. dr. Alexandru Murariu, orchestrator, pr. asist. univ. dr. Petrică Aurelian Covaciu și domnul Ștefan Novak, dirijor.
  Pr. Adrian Dobreanu
  Responsabil Comunicații Media-Online
  Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare