More


  Gala AMR – Primăria Municipiului Satu Mare a obținut Premiul de Excelență în Coeziune Socială și Solidaritate

  - Advertisement -
  Primăria Municipiului Satu Mare a obținut Premiul de Excelență în Coeziune Socială și Solidaritate, în cadrul Galei AMR 2022 care a avut loc miercuri, 14 decembrie 2022, la ,,Gala AMR-2022” care a avut loc la Opera Națională din București. Anunțul a fost făcut chiar de viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Ilieș, care a fost prezentă la București pentru a primi acest trofeu. ✨
  Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România, aflat la a VI-a ediție dorește să pună în evidență preocupările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora.
  ”Suntem onorați să primim acest premiu prin care se recunoaște munca echipei sătmărene din ultimii trei ani.
  Primăria Satu Mare și Direcția de Asistență Socială au creat un sistem de colaborare în domeniul social între mediul public- mediul privat- ONG-uri încă din timpul pandemiei, ulterior această colaborare și acțiunile realizate în parteneriat au continuat și după izbucnirea conflictului armat din Ucraina.
  Felicitări tuturor municipiilor premiate și colegilor din întreaga țară care muncesc pentru dezvoltarea comunităților lor!”, este mesaju transmis de viceprimarul Cristina Ilies după această gală.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare