Sala de sport din localitatea Dorolţ a găzduit sâmbătă şi duminică un turneu care a creat foarte multă emulaţie în rândul micilor fotbalişti din judeţul Satu Mare şi nu numai.
Fotbal Club Someşul Satu Mare, prin antrenorii Cristian Popa şi Dan Gavrilescu, a organizat prima ediţie a Cupei Moş Nicolae, un turneu dedicat grupelor de copii născuţi în 2014-2015 (sâmbătă) şi 2016-2017 (duminică). Au fost câte 12 echipe la fiecare categorie de vârstă. Mai exact, în sală au jucat fotbal în jur de 280 de copii de la cluburile: Someşul SM 2019, Viitorul Carei, Il Calcio SM, Sporting Maramureş I şi II, Primavera SM, LPS SM, Sportul Şimleu, Oaşul Negreşti, Voinţa Doba, Juventus SM. Echipele au fost împărţite în câte patru grupe.

“A fost prima ediţie organizată de către clubul Someşul Satu Mare 2010 şi primul turneu în care am fost implicat şi eu ca şi organizator şi antrenor împreună cu colegul şi bunul meu prieten Cristian Popa. Din punctul meu de vedere a fost o reuşită, toata lumea fiind foarte mulţumită. Nu s-a ţinut neapărat cont de un clasament final ci a primat angrenarea a cât mai mulţi copii în jocul de fotbal. Ne-am bucurat de un număr foarte mare de echipe. Le mulţumim atât eu cât şi colegul meu Cristian Popa tuturor echipelor participante, care au dat dovadă de un profesionalism desăvârşit, părinţilor, care au umplut sala din Dorolţ până la refuz, dar nu în ultimul rând sponsorilor, cu ajutorul cărora turneul s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, iar copilaşii au putut fi răsplătiţi cu medalii, cupe şi dulciuri”, ne-a declarat Dan Gavrilescu, antrenor la grupa 2016-2017 de la Someşul Satu Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here