More


  Teatrul de Nord găzduiește FOCUS FEST, festivalul tinerilor sătmăreni

  - Advertisement -

  Asociația Focus Drama împreună cu Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord și-au propus reinventarea unui festival de teatru al elevilor, într-o formă nouă, plecând de la ideea reluării unui eveniment care s-a bucurat de succes vreme de câțiva ani, cu participare și interes din partea școlilor din tot județul Satu Mare.

  Ca primă ediție-test, anul acesta apelul de înscriere la Festivalul Focus Fest s-a adresat în exclusivitate elevilor din liceele județului Satu Mare, indiferent de profil. La derularea proiectului Focus Fest a contribuit cofinanțarea din partea Consiliul Județean Satu Mare și sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și al Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare.

  Cu toate că implicarea instituțiilor de învățământ nu s-a ridicat la așteptările organizatorilor, motivele legate de programul încărcat fiind acceptate fără rezerve, festivalul elevilor din acest an va avea un program bogat în diversitate, emoție și culoare.

  Luni 5 și marți 6 decembrie 2022, vă așteaptă să-i susțineți și încurajați cu aplauze, la Teatrul de Nord, șase trupe de elevi de la Colegiile Naționale „Doamna Stanca”, „Ioan Slavici”, „Mihai Eminescu” și Liceul de Arte „Aurel Popp”.

  Un tur ghidat și spectacolul „#acedesiguranță” sunt oferite de Trupa Mihai Raicu, cu ocazia Zilei Voluntarilor ce se sărbătorește în 5 decembrie.

  Miercuri 7 decembrie va avea loc festivitatea de premiere și spectacolul-concert „Metamorfoze”. Elevii și cadrele didactice implicate în proiectele Focus Fest și Focus Youth au intrarea gratuită la toate evenimentele.

  Programul complet al Focus Fest poate fi citit sau descărcat aici: https://www.teatruldenord.ro/c/12/Focus-Drama

  PROGRAM FOCUS FEST 2022

  LUNI 5 DECEMBRIE 2022

  Ora 15.00

  TUR GHIDAT

  ZIUA VOLUNTARILOR

  Ora 16.00 | Sala Mare

  Colegiul Național „Mihai Eminescu”

  BROAȘTELE DISCO. REPETIȚIE DESCHISĂ

  Spectacol lectură

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare