More


  Țepar arestat la Satu Mare

  - Advertisement -

  La data de 6 decembrie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie, de 33 de an, din Satu Mare, lucrător comercial la o societate, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 19.00, un bărbat necunoscut, i-ar fi solicitat să îi schimbe suma de 1 000 de lei, în bancnote de 10 lei, la scurt timp cerându-i să îi restituie suma de 1 000 de lei, în bancnotele inițiale.

  După ce a primit suma de bani de la bărbatul în cauză, femeia a constatat faptul că erau doar 700 lei, din total lipsind 300 de lei.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, din județul Galați.

  Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

  Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

  Recomandăm cetățenilor să fie atenți la persoanele necunoscute care le solicită “ajutorul”, în sensul de a le fi schimbate bancnote. În spatele acestei solicitări s-ar putea ascunde intenția de înșelăciune.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare