More


  Autoturism radiat din circulație, oprit în Crăciunești

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmației au depistat, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, care figura radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze.

  În cursul zilei de joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, aflați în misiune pe căile de comunicație, au oprit pentru control, în localitatea Crăciunești, un autoturism marca Volkswagen, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Olandei. Mașina era condusă de un maramureșean în vârstă de 31 de ani.

  În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat faptul că autoturismul a fost radiat din circulație, încă din data de 19 august 2022, de către autoritățile olandeze.

  În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare