More


  Cel mai mare rău României îl fac unii români rău intenționați sau “cei manevrați“!

  - Advertisement -

  Marți, 24 Ianuarie, a fost o zi de sărbătoare pentru România și pentru românii care simt românește!

  Unirea Principatelor Române a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Procesul unirii, bazat pe puternica apropiere culturală și economică între cele două țări, a cunoscut o etapă decisivă, care s-a dovedit a fi ireversibilă, prin alegerea colonelului moldovean Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

  Pentru alții, rău intenționați sau manevrați, a fost o nouă zi în care au putut ieși la rampă și s-au putut da în stambă arătându-și limitele, prostia și dorința de a face rău țării în care trăiesc!

  La ce vreau să mă refer? În Piaţa Unirii din Iași au au fost peste 7.000 de oameni care au participat la Ziua Unirii Principatelor. Premierul Nicolae Ciucă și președintele PSD Marcel Ciolacu au fost prezenți la Iași. Tot aici a fost prezent și liderul AUR, George Simion, care a organizat un marș de Ziua Micii Uniri. George Simion a mers la Iași pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Liderul AUR a anunțat că pregătește un protest de amploare în acest oraș. Oamenii lui Simion au strigat: „Hoţii, Hoţii!”, iar din alte părţi ale Pieţei Unirii s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

  Oare chiar era momentul să facă așa ceva? Acești oameni au transformat o sărbătoare națională într-un eveniment de prost gust de mahala. Practic, din dorința de “a se băga în seamă “ și a ieși din lungul anonimat unde sunt de o perioadă au stricat un eveniment solemn și de o însemnătate deosebită pentru poporul român. Și tare mă tem că asta au vrut! Nu era momentul acum să se răzvrătească împotriva Guvernului. Nu vreau să îi iau apărarea premierului Ciucă sau președintelui PSD Marcel Ciolacu. Una, că nu sunt în măsură și a doua, că nu e treaba mea. Puteau cei de la AUR să facă alte acțiuni împotriva celor doi și a Guvernului într-o altă zi. Dar nu acum. Clar că au dat dovadă de rea intenție și de prea puțină iubire de țară.

  Am mai spus, cel mai mare rău României îl fac românii. Sigur că unii manipulați de afară, alții plătiți sau unii din prostie. Nu știu din ce cauză au făcut acest lucru cei de la AUR dar ce știu e că au făcut un lucru extrem de rău României! Toată presa din țară și de afară a scris despre acest subiect. Clar! O parte din dorința de a face rating, altă parte din lipsa de alte știri, alții că așa trebuie să denigreze România, plus că era o știre clar! Numai că cei mai mulți au uitat de evenimentul important și s-au axat doar pe huiduieli! Dar finalul care este?

  Vă spun eu: întreaga lume a văzut că în România se strigă împotriva Guvernului și îi fac hoți! Ce le rămâne la oameni în cap? Aoleu ce este în România dacă și în zi de sărbătoare se strigă Hoții? Acolo toți sunt hoți și corupți!

  Vă spun ceva, nu sunt așa mulți hoți și corupți ca și în țări mult mai dezvoltate din lume! Unde apropo nu se strigă așa ceva.

  Și ne mai mirăm când mergem afară din țară că toți ne desconsideră, ne privesc de sus și cu rețineri! Când noi de bună voie și siliți sau nesiliți de nimeni, depinde de caz, facem acest lucru.

  AUR a făcut un spectacol grotesc! Aveți ceva cu Ciucă și Ciolacu, foarte bine, e treaba voastră! Vreți să ieșiți în evidență, și mai bine!

  Dar vă întreb: ce aveți cu noi, românii, și cu țara noastră? De ce ne-ați stricat o sărbătoare așa importantă?

  Am ascultat discursurile lui Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și George Simion. Am rămas cu următorul citat care mi-a plăcut maxim din discursul lui Marcel Ciolacu, de la Focșani:
  “Eu n-am cerut să fiu român! Am avut noroc.” Sigur, citatul nu îi aparține președintelui PSD, ci acesta l-a citat pe economistul și filosoful Petre Țuțea.

  Ce păcat este că în zile de sărbătoare pentru țară nu dăm mână cu mână! Și mai mare păcat este că nu toți din țara asta gândim la fel!

  Răzvan Govor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare