Minaur Baia Mare s-a mai despărțit de un jucător în această iarnă, însă nu definitiv, ci sub formă de împrumut. A fost cedat pe perioadă determinată de timp Alexandru Mărieș, mijlocaș în vârstă de 21 de ani, la o formație din Liga 3, la CSM Olimpia Satu Mare.

Acordul dintre părți a fost parafat pe jumătate de an, iar Alexandru Mărieș va evolua la clubul clasat pe locul 2 în Seria 10 a Ligii 3 până în vară, până la finalul actualului sezon.
Minaur Baia Mare a informat suporterii în privința cedării lui Mărieș abia luni, 23 ianuarie, dar în realitate cluburile s-au înțeles de mai mult timp, mijlocașul fiind prezent sub comanda antrenorului Tibor Csik încă de la reunire, din 17 ianuarie.
CSM Olimpia Satu Mare a anunțat și ea tot luni venirea lui Mărieș:
”Bine ai venit, Alexandru Mărieș! Conducerea clubului nostru s-a înțeles cu mijlocașul de bandă de 21 ani, Mărieș Alex, care din această lună va evolua la echipa noastră de fotbal. Tânărul băimărean a evoluat la ACS Fotbal Comuna Recea, Universitatea Craiova, Politehnica Iași și Minaur Baia Mare”.
Alexandru Mărieș a ajuns la Minaur Baia Mare în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova. În trecut, el a mai jucat la fosta Fotbal Comuna Recea, care l-a și vândut la clubul oltean în vara lui 2021, pentru câteva mii de euro.
Sezonul trecut, mijlocașul a fost cedat de Universitatea Craiova în Liga 2, la Poli Iași, sub formă de împrumut. În actuala stagiune, la Minaur Baia Mare, fotbalistul a prins patru meciuri (76 de minute) și nu a reușit să marcheze.
Mărieș a debutat cu gol la CSM Olimpia Satu Mare. Acesta a marcat în amicalul de sâmbătă, pierdut de trupa lui Csik la Unirea Dej.
Miercuri de la ora 13, CSM Olimpia Satu Mare va juca în Ungaria cu formația de liga a 3-a, Fuzesgyarmat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here