More


  Kovacs Istvan va arbitra finala Cupei Națiunilor Golfului!

  - Advertisement -

  Careianul Istvan Kovacs a terminat anul 2022 în Qatar, la Campionatul Mondial. Iar începutul lui 2023 l-a găsit în Irak la o npuă competiție internațională, acolo unde a fost delegat la Cupa Națiunilor din Golf.

  Centralul din Carei va încheia acest turneu chiar în ultimul act, acolo unde a fost delegat să conducă joi finala care va avea loc joi între Irak și Oman.
  Interesant e că Istvan Kovacs a condus și meciul de deschidere jucată tot între Irak și Oman și încheiată la egalitate, scor 0-0.
  Kovacs a mai condus la centru partida Kuweit-Bahrain, scor 1-1 iar apoi a fost rezervă la semifinala Irak-Qatar, scor 2-1. În cealaltă semifinală Oman a eliminat Bahrain, scor 1-0.
  Federația Română de Fotbal a anunțat, de asemenea, faptul că Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de conaționalii săi, Vasile Marinescu și Mihai Artene.
  Coincidență sau nu, Kovacs Istvan va arbitra finala Cupei Golfului în ziua în care Consiliul local Carei îl va declara Cetățean de Onoare a Municipiului Carei.
  Ședința festivă de înmânare a titlului va avea loc pe 25 ianuarie iar Kovacs Istvan să sperăm că nu va avea parte de o nouă delegare în preajma acelei zile pentru a putea onora cu prezența momentul deosebit pregătit de careieni.

  Din Irak în… Maroc
  După Cupa Națiunilor Golfului din Irak, careianul Kovacs Istva va avea puțin timp de petrecut în România și de arbitrat în Superligă. Istvan Kovacs a fost delegat de FIFA la Campionatul Mondial al Cluburilor, care va avea loc în perioada 1-11 februarie, în Maroc.
  Campionatul Mondial al Cluburilor va reuni la start șapte echipe: Al-Hilal (reprezentanta confederației din Asia), Wydad AC (Maroc, câștigătoarea Ligii Campionilor în Africa), Seattle Sounders FC (SUA). , câștigătoarea Ligii Campionilor în regiunea CONCACAF), Flamengo (Brazilia, câștigătoarea Cupei Libertadores), Auckland City FC (Noua Zeelandă, câștigătoarea competiției din zona Oceania), Real Madrid (Spania, câștigătoarea UEFA Champions League) și Al Ahly (Egipt, finalista Ligii Campionilor în Africa).
  Meciul de deschidere va avea loc pe 1 februarie, când se întâlnesc Al Ahly și Auckland City FC.
  Programul complet de la Campionatul Mondial al Cluburilor din Maroc (1 februarie – 11 februarie):
  Miercuri, 1 februarie: Al Ahly – Auckland City FC (meci 1)
  Sâmbătă, 4 februarie: Seattle Sounders FC – Câștigătoarea meciului 1 (meci 2); Wydad AC – Al Hilal (meci 3)
  Marți, 7 februarie: Flamengo – Câștigătoarea meciului 3; Câștigătoarea meciului 2 – Real Madrid
  Sâmbătă, 11 februarie, vor avea loc meciul pentru locurile 3-4 și finala.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare