More


  Te întorci în România sau pleci în altă țară după mini-vacanță ? Află cât trebuie să aștepti la granița României ! Fii informat !

  - Advertisement -

  InfoCons pune la dispoziția acestora Aplicația Gratuită InfoCons cu ajutorul căreia consumatorii pot verifica timpii de așteptare la punctele de trecere a frontierei din România. Astfel , fie că se întorc în România sau , deopotrivă , se întorc în altă țară , Aplicația InfoCons este un real ajutor pentru consumatori !

  Regăsită în secțiunea SOS ,  această facilitate îi ajută pe consumatori , în timp real , cu întreaga lista a punctelor de trecere a frontierei din România , precum și cu timpul pe care consumatorii îl vor petrece la ieșirea și la intrarea în țară .

  De asemenea , unica aplicație , independentă și transparentă îi sprijină pe consumatori cu toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional în cazul în care aceștia  întâmpină probleme cu :

  -unitățile de cazare ;

  -agențiile de turism ;

  -produsele pe care le consumă etc.

  Posibilitatea de a avea într-un singur loc toate numerele de urgență , dar și de a le apela direct , fără costuri suplimentare, cu aplicația InfoCons , reprezintă un real ajutor pentru tine .

  Aplicația InfoCons adună în secțiunea SOS numerele pentru :

  -Urgențe – în cazul în care te afli într-o situație de criză ;

  -Protecția Consumatorilor dacă întâmpini probleme cu produsele și serviciile achiziționate ;

  -Autoritatea Națională Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor în cazul în care te confrunți cu probleme legate de alimente ;

  Precum și numerele utile și de urgență la nivel județean cum ar fi :

  -Primărie ;

  -Poliția Locală ;

  -Direcția Sanitar Veterinară ;

  -Direcția de Sănătate Publică ;

  Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS , Android și Huawei .

  Astfel , având la îndemână Aplicația Gratuită InfoCons , consumatorii pot evita problemele care pot apărea .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare