More  FOTOGALERIE. Ziua Poliției Române, macată în Piața 25 Octombrie din Satu Mare

  - Advertisement -

  Sute de școlari și preșcolari au luat cu asalt Piața 25 Octombrie din Satu Mare, în data de 24 martie, pentru a celebra așa cum se cuvine Ziua Poliției Române. Începând cu orele 10.00, micuții au explorat curioși tehnica polițiștilor sătmăreni și de asemenea, au urcat în toate autospecialele de intervenție, care sunt utilizate de polițiști în situații de urgență și au testat sirenele și girofarurile din dotare.

  În cadrul evenimentului s-au desfășurat o serie de activități și prezentări care și-au propus să promoveze munca și rolul poliției în societate, și nu numai.

  De asemenea, laboratorul criminalistic și tehnica de amprentare au fost prezentate publicului larg. Cei interesați de munca de investigații criminale, și nu numai, au putut afla mai multe despre tehnologiile utilizate în acest domeniu și despre modul în care se colectează și se prelucrează probele.

  În cadrul evenimentului, s-a pus un accent special pe educația rutieră și civică. Școlarii și preșcolarii prezenți au participat la diferite demonstrații și prezentări care ș-au propus să îi ajute să înțeleagă mai bine cum să se comporte în trafic și cum să își protejeze viața și integritatea.

  Un alt punct de interes a fost reprezint de câinii de serviciu, care au fost prezenți și ei la eveniment. Acești câini sunt antrenați special pentru a ajuta polițiștii în misiunile lor și au fost prezenți la eveniment pentru a-și demonstra abilitățile și talentele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare