More


  Liga a 3-a: Bistrița bate Lotus Felix . CSM Olimpia Satu Mare matematic în play off-ul seriei a 10-a

  - Advertisement -

   

  Etapa a 17-a a Ligii a 3-a a început azi iar în seria a 10-a s-a jucat un meci extrem de important, la Bistrița pe stadionul ”Jean Pădureanu”.

  Gloria a învins Lotus Felix cu 1-0 prin reușita lui Carl Davordzie din minutul 73 și a preluat șefia seriei. Bistrițenii și-au asigurat matematic și locul în play off și vor juca în ultima rundă a sezonului regulat la Carei pe 25 martie.

  Victoria Gloriei a adus automat și calificarea în play off a trupei antrenate de Tibi Csik.

  CSM Olimpia Satu Mare are 32 de puncte și nu mai poate fi depășită de Lotus Felix ( 27 p) și, indiferent de rezultatul meciului de sâmbătă cu SCM Zalău, sătmărenii au locul asigurat în play-off.

  Eliberați de presiunea obiectivului, elevii lui Csik trebuie totuși să joace la victorie meciul de sâmbătă cu SCM Zalău pentru a rămâne aproape de primele două poziții ale clasamentului, poziții care la finalul play-off ului asigură șansa promovării în Liga a 2-a.

  Partida CSM Olimpia Satu Mare -SCM Zalău se joacă sâmbătă 18 martie 2023 de la ora 15 pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan. Intrarea spectatorilor e liberă.

  Se mai joacă sâmbătă de la ora 15: CFR II Cluj Napoca-Victoria Carei, Sportul Șimleu-Minerul Ocna Dej , FC Bihor- CSM Sighet.

  Clasament

  1. Gloria Bistrița 35p, 2. FC Bihor 34p., 3.CSM Olimpia 32p., 4.SCM Zalău 27p., 5 Lotus Felix 27p 6.Minerul Ocna Dej 20p., 7.CSM Sighet 17p., 8. Victoria Carei 14p., 9.Sportul Șimleu 10p., 10.CFR II Cluj 10p.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare