More

  Concursul de cultură și educație financiar-contabilă – ediția I a avut loc în data de 28 aprilie 2023

  Ieri, 28.04.2023  la Colegiul Economic „Gheorghe  Dragoș” Satu  Mare s-a desfășurat etapa județeană a primei ediții a Concursul de cultură și educație financiar-contabilă organizat de Ministerul Educației – prin Inspectoratele Școlare județene,în parteneriat cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Concursul este finanțat de Ministerul Educației, desfășurându-se la nivel județean și național, adresându-seelevilor din clasa a XI-a cu specializare economică din învățământul preuniversitar de stat și particular.

  CECCAR și-a asumat rolul de promotor al educației financiar-contabile în rândul noilor generații în parteneriat cu liceele de profil. CECCAR a premiat performanța elevilor astfel:

  • Premiul I –   700 lei net
  • Premiul II –  500 lei net
  • Premiul III – 300 lei net
  • Mențiune –   200 lei net

  La concursul găzduit de Colegiul Economic ,, Gheorghe  Dragoș,,Satu  Mare au participat elevi ai acestui liceu dar si al LiceuluiTehnologic Ioniță G. Andron din Negrești-Oaș precum și al LiceuluiTehnologic Iuliu Maniu din Carei.

  Conducerea CECCAR Filiala Satu Mare a acordat elevilor premiați, Diplome pentru rezultate  deosebite obținute la faza județeană, iar, cadrelor didactice  și instituțiilor de profil,  Diplome pentru contribuția esențială la formarea noilor generații de profesioniști în domeniul financiar-contabil.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE