More

    MODERNIZARE. Au fost demarate lucrările de modernizare pe două tronsoane importante ale drumului județean DJ 195

    Au fost demarate lucrările de modernizare pe două tronsoane importante ale drumului județean DJ 195: Ardud – Ardud Vii (6,1 km) și Necopoi – Cărășeu (7 km).

    Lucrările au început cu realizarea podețelor transversale care vor asigura eliminarea apelor pluviale. Întreaga investiție se va încheia până la finele acestui an.

    Pe cele două porțiuni ale drumului județean aflat în modernizare, se desfășoară simultan lucrări de extindere a rețelei de apă și canalizare, lucrări care vor asigura locuitorilor din zonă o apă de cea mai bună calitate, la o presiune adecvată. Pentru o mai bună coordonare a celor două investiții, președintele Consiliului Județean Satu Mare și vicepreședintele Oliviu Buzgău au convocat o întâlnire de lucru cu primarii din Ardud și Viile Satu Mare, cu reprezentanții APASERV și cu cei ai firmei care modernizează drumul, pentru a stabili toate detaliile necesare astfel încât lucrările la rețeaua rutieră să nu fie afectate de investiția la rețeaua de utilități.

    ”Este foarte important să ne armonizăm lucrările. Nu vrem ca unii să construiască, alții să spargă ulterior. Doresc să le mulțumesc locuitorilor din zonă pentru că au înțeles că disconfortul creat acum de cele două investiții este necesar pentru dezvoltarea acestei zone”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
    Karina Brodi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE