Adrian Bura și-a prelungit contractul cu CSM Olimpia Satu Mare

0
556

Un nou jucător din lotul echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare și-a prelungit contractul. Mijlocașul Adrian Bura va continua în tricoul galben-albastru cel puțin încă un sezon.

Mijlocașul sătmărean de 21 de ani, crescut la LPS Satu Mare a revenit acasă în iarna anului trecut. De atunci a devenit jucător de bază la CSM Olimpia, sezonul trecut acesta reușind să înscrie de două ori în partidele oficiale.
Adrian Bura este al unsprezecelea jucător din lotul echipei din sezonul trecut care și-a prelungit contracul. Până acum și-au manifestat oficial intenția de a continua la CSM Olimpia Satu Mare cei doi căpitani, Mihaiță Florin Mureșan și Zsiga Ervin, mijlocașii Alexandru Dumitru Mărieș și Adrian Micaș, portarul Eduard Mihail Berbeacă, cât și cei cinci juniori veniți în iarnă de la Viitorul Vetiș, Denis Emanuel Lazăr, Rareș Violin Mureșan, Rareș Daniel Oșan, Pop Nándor și Patric Raul Tămaș.
De asemenea, la CSM Olimpia Satu Mare au venit din această vară Viorel Chinde, Raul Vidrăsan, Mihai Răzvan Lazăr și Veress Zsombor.
Echipa CSM Olimpia Satu Mare se va reuni în data de 10 iulie, și va începe pregătirile pentru noul sezon al ligii a 3-a sub îndrumarea noului antrenor Cosmin Iuhas, cât și al directorului tehnic Florin Fabian.