More  „Căruța cu teatru” a dus spectacolul „Nunta” în județul Satu Mare

  - Advertisement -


  Sâmbătă 16 septembrie, de la ora 18.00, la Cetatea din Ardud este programat ultimul eveniment din proiectul „Căruța cu Teatru”, cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare.

  Prin acest proiect implementat de Asociația Focus Drama, în parteneriat cu Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord, spectacolul stradal „Nunta” a făcut circuitul localităților Medieșu Aurit, Carei, Tășnad, Negrești-Oaș și Ardud, cu intenția de a aduce împreună familii, vecini, copii, într-un cuvânt comunitățile si de a le oferi spațiu de întâlnire, dar și un prilej de bucurie într-un cadru mai puțin convențional.

  „Căruța cu Teatru” a scos teatrul din spațiul formal al clădirii între oameni și a reprezentat un pas important în promovarea culturii și artei în rândul comunităților locale, susținând accesul la spectacole de calitate pentru toți locuitorii județului.

  Spectacolul stradal NUNTA, propus pentru itinerariul teatral, este un street performance ce combină elemente de teatru și dans, aducând în prim-plan povestea unei nunți într-o manieră captivantă și amuzantă, făcându-l ideal pentru întreaga familie, contribuind astfel la coeziunea socială și participarea comunitară.

   

  NUNTA, spectacol stradal
  Concept și regie: Victor Olăhuț
  Coregrafia: Florin Fieroiu
  Muzica: Lucian Maxim
  Asistent scenografie: Cristian Gătina

  Distribuția: Crina Andriucă, Bianco Erdei, Carmen Frățilă, Andrei Gîjulete, Cătălin Mareș, Anette Marka, Andreea Mocan, Lucia Maria Racșcan, Stelian Roșian, Tibor Székely, Ciprian Vultur  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts