More  Cei mici, dar și părinții lor, au putut încerca să cânte la diferite instrumente muzicale

  - Advertisement -
  Luni, 25 septembrie 2023, de la ora 17.00, în fața fântânii arteziene de lângă Monumentului Ostașului Român din Carei, zeci de copii însoțiți de părinți, au participat la un eveniment organizat de către Direcția de Cultură Carei, în cadrul căruia, cei mici, dar și părinții lor, au putut încerca să cânte la diferite instrumente muzicale.
    Cei mai mulți au fost atrași de tobe, dar a avut succes și chitara, chitara bass și vioara, timp în care au existat momente când la clape ”improvizau” câte cinci copii deodată. Atmosfera a fost una degajată, iar cei prezenți au petrecut mai mult de o oră în jurul standului cu instrumente.
  Toată această acțiune de promovare a muzicii și a instrumentelor muzicale, a fost supravegheată de muzicieni și profesori de muzică: Szűcs József, Bogáti-Bokor Ákos, Bogdan Georgescu, Vlad Pașca și Adrian Pașca, care au îndrumat pe parcurs copiii, iar la final au interpretat o melodie împreună, în scop demonstrativ.
  Cei interesați de tainele instrumentelor muzicale, pot contacta instructorii Centrului Cultural, la sediul instituției, lângă Teatrul Municipal.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts