More  Cultivatorii de legume pot depune ajutorul de minimis la Direcția Agricolă

  - Advertisement -
  Close up of box with vegetables in hands of mature man

  Direcția pentru Agricultură Județeană Satu Mare informează că a început preluarea solicitărilor pentru ajutorul de minimis. Acesta se acordă pentru producția de tomate, ardei gras, lung, gogoșari, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac și ceapă verde. Cererea și actele necesare se depun la sediul Direcției pentru Agricultură Județene Satu Mare, strada Lăcrămioarei nr. 37.

  Schema de ajutor de minimis se acordă pentru tomate, ardei gras și/sau lung și/sau gogoșar, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac și ceapă verde.

  Conform Hotărârii de Guvern nr. 846/2023 privind aprobarea Programului de susținere a producției de legume cultivate în spații protejate pentru perioada 2023/2024, ciclul II, Direcția pentru Agricultură Județeană Satu Mare anunță producătorii că pot depune actele necesare în sensul obținerii ajutorului.

  Schema de ajutor de minimis se acordă pentru tomate, ardei gras și/sau lung și/sau gogoșar, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac și ceapă verde.

  Dosarul va conține următoarele documente: cerere, copie act de identitate, copie atestat de producător valabil până în 31 decembrie 2024, copie CUI (număr de identitate fiscal), dovadă cont activ bancă și adeverință în original din registrul agricol conform înscrisurilor aferente anului 2023.

  Actele se depun la sediul Direcției pentru Agricultură Județene Satu Mare, strada Lăcrămioarei nr. 37, persoană de contact Rodica Silaghi – telefon 0746558458.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts