Florin Gardoș, un tătic fericit!

0
648
Sătmăreanul Florin Gardoș este extrem de fericit și se simte împlinit  după ce în iulie a devenit din nou tată iar duminică l-a creștinat pe micuțul  Elian la Biserica ” Nașterea Domnului” din Satu Mare.
”A fost un eveniment de familie, unul restrâns. Ne bucurăm de tot ce ne-a dăruit Dumnezeu. Suntem o familie împlinită și fericită” ne-a spus fostul internațional sătmărean.
Diana și Florin Gardoș s-au căsătorit în anul 2017, după trei ani de realație, iar la un an distanță se năștea David, primul băiat al cuplului.
Gardoș a profitat de fericitul eveniment și a vizitat și șantierul pe care l-a început la Păulești.
”Nu e un secret că am investit în imobiliare și am început și aici construcția a două case. În rest mă grăbesc să ajung la București pentru că încep munca și la televiziunea unde am contract ca analist ” ne-a mai spus Gardoș.
Fostul fundaș lansat la Someșul Satu Mare și fost campion cu FCSB-ului și acum analist  PRIMASPORT.
Felicitări și multă sănătate și fericire familiei Gardoș din partea prietenilor de la GNV.
Declarația savuroasă de acum un an…
Florin Gardoş a oferit o declaraţie savuroasă în urmă cu un an la AS.ro LIVE. În dialogul purtat cu Dan Pavel despre averea sa, fostul fundaş de la Southampton şi FCSB a stârnit hohote de râs în direct.
Retras din fotbal, Florin Gardoş este implicat în domeniul imobiliar. Acesta s-a amuzat şi a transmis că are 6 proprietăţi, la fel ca președintele Klaus Iohannis.
„Nu ştiu dacă a început totul de la părinţi sau nu. S-a produs declicul în Anglia, când prietenul meu era în domeniul de construcţii. 80% trăiesc din chirii. Am cumpărat, am renovat şi închiriez. Ca şi domnul preşedinte, am 6 case. Cinci sunt în Londra, la periferie. Patru dintre ele sunt luate cu banca. Sunt închiriate la români multe. Am un prieten care mă ajută când am nevoie de ceva. Am construit şi un bloc în Râmnicu Vâlcea. În Bucureşti e totul mai scump, deci nu se pune problema. Eu sunt mai mult investitor!”, a dezvăluit Florin Gardos, pentru Antena Sport.