More  Liga a 3-a: Unii cu ocaziile, alții cu victoria! Lotus Felix- Olimpia MCMXXI 1-0 !

  - Advertisement -

  Roata norocului nu le-a mai fost favorabilă galben-albaștrilor sătmăreni. După ce au revenit de la 0-2 și au egalat pe final cu CSM Sighet și etapa trecută au egalat la trei în prelungiri cu CSM Olimpia acum elevii lui Cristi Popa au simțit ei pe pielea lor cum e să pierzi pe final.

  Olimpia MCMXXI n-a făcut un meci rău la Sânmartin , mai mult francezul Remi Emeriau a ratat cele mai mari ocazii ale meciului dar din păcate Lotus Felix s-a dovedit a fi echipa mai pragmatică. Iar elevii lui Cosmin Bodea, fost tehnician și la Olimpia Satu Mare au obținut o victorie ce-i menține în zona play off-ului…Interesant e că Bonea, eroul meciului din etapa trecută, a avut din nou în prelungiri șansa egalării…Numai că portarul Barabas i-a refuzat -o…

  Venite după rezultate de egalitate etapa trecută, Lotus Băile Felix și Olimpia MCMXXI Satu Mare au oferit un duel în general echilibrat. Situațiile clare de gol au fost puține, cele mai mari, câte una pe repriză, aparținând sătmărenilor.

  Fără un vârf de atac veritabil în echipa de start, Lotus s-a bazat pe viteza lui Vlad Costea, două din șarjele lui ofensive fiind blocate în minutele 12 și 16. De o nesincronizare în defenisva bihoreană a fost aproape să profite francezul Remi Emeriau, care a rămas singur cu Barabaș, dar a șutat slab din 12 metri și portarul a prins (19). Costea s-a mai remarcat cu un șut de la 18 metri puțin pe lângă (28), imitat la cealaltă poartă de Andrei Raul Ștef (29). repriza s-a încheiat cu reluarea cu capul a lui Sala din 6 metri peste transversală (44).

  Mai insistenți în partea a doua, bihorenii au generat emoții la șutul lui Blăgea (48), și la șutul trimis de Costea din 14 metri pe colțul scurt din lateral dreapta, respins de portar în corner (50). Olimpia a mai avut o ocazie bună prin același Emeriau, care a șutat de la 13 metri puțin pe lângă (74).

  Cei doi tineri atacanți, născuți în 2004, aruncați în luptă de antrenorul Cosmin Bodea după pauză au conlucrat la singurul gol care s-a marcat: Raul Tămaș a preluat balonul la circa 20 de metri, a pasat pe poziție viitoare pentru Florin Daniel Duma, care a șutat din 13 metri lateral dreapta la colțul lung (1-0). Este al doilea gol la Lotus pentru puștiul originar din Marghita, care va împlini 19 ani în decembrie. Finalul nu a fost lipsit de emoții pentru că în al doilea minut de prelungiri, Aidebe a trimis o pasă lungă în careu, Bonea a reluat din prima de la 12 metri și Barabaș a avut o intervenție sigură, securizând cele 3 puncte.

  Este a patra etapă fără înfrângere pentru Lotus, perioadă în care a contabilizat 3 victorii și un egal, iar cu cele 10 puncte staționează pe podiumul Seriei 10 din Liga 3. Iar pentru Olimpia MCMXXI este a doua deplasare fără punct luat și gol marcat…

  Etapa următoare, echipa din Sânmartin se va deplasa la Satu Mare pentru duelul cu …CSM Olimpia, în vreme ce Olimpia MCMXXI va avea parte de derby-ul județean cu Victoria Carei.

   foto Teo Biriș

  CASETA TEHNICĂ

  LOTUS BĂILE FELIX – OLIMPIA MCMXXI SATU MARE 1-0 (0-0)

  A marcat: Florin Daniel Duma 76

  Lotus: A. Barabaș – S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupșe, M. Arsene, D. Sala (46 Fl. Duma), D. Ciurcui, D. Gheban (17 Al. Pintea), G. Gitye (62 R. Tămaș), P. Blăgea (76 Cr. Urbanowski), V. Costea. Antrenor: Cosmin Bodea

  Olimpia: P. Siwiec – L. Feher, M. Aidebe, R.C. Ștef (56 A. Cătuna, 76 Al. Bonea), Fl. Palinceac, A. Zbona, C. Anton, M. Duca, D. Feier, A.R. Ștef, R. Emeriau. Antrenor: Cristian Popa

  Arbitri: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt) – Ionuț Turcanu (Coțușca – Botoșani), Nicoleta Grigoriu (Botoșani)

  Observatori FRF: Vasile Rad (Arad), Octavian Șovre (Satu Mare).

   

  FOTBAL – SERIA 10 – ETAPA 5

  VINERI – 22 SEPTEMBRIE

  Lotus Băile Felix – Olimpia MCMXXI Satu Mare 1-0 (0-0) Florin Duma 76

  Minerul Ocna Dej – Sănătatea Cluj 0-1 (0-1). Raul Saroși 43

  SCM Zalău – Crişul Sântandrei 1-0 (0-0). Cosmin Meșter 56

  SÂMBĂTĂ – 23 SEPTEMBRIE – ORA 17:00

  CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației

  Victoria Carei – Minaur Baia Mare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts