More  Sătmăreancă, implicată într-un program care îi ajută pe elevii de liceu la pregătirea pentru facultate

  - Advertisement -

  Un grup de 14 studenți de elită din România, printre care se numără și o studentă din județul Satu Mare, au lansat un proiect inovator numit “Destination: UNI”. Prin acest proiect studenții doresc să îi ajute pe elevii de clasa a XII-a, și nu numai, la pregătirea pentru facultate.
  Echipa „Destination: UNI” este alcătuită din tineri străluciți de la universități de prestigiu din întreaga lume, cum ar fi University of Oxford Anglia, L’Ecole Polytechnique Franța și multe altele.
  Ioana Milea, singura din județul Satu Mare care participă la acest proiect, este studentă la Technical University of Munich Germania (olimpică la fizică).
  „În primul rând, cred că diferența redusă de vârstă îi va face pe elevi să fie mai deschiși față de noi. Persoanele care vor preda sunt olimpici sau în top 3 intrați la facultate. Pentru că am trecut de curând de acest prag, îi putem ajuta și cu diverse sfaturi, cu pregătirea psihică pentru admitere și pentru facultate.”, a declarat aceasta.
  Proiectul oferă meditații și consultații pentru examenul de bacalaureat la materiile de matematică, fizică, informatică și chimie, pregătind astfel elevii pentru materia de la profilul real. De asemenea, echipa este pregătită să ajute elevii cu informații și pregătire pentru admiterea la facultatea dorită, inclusiv pentru facultățile de informatică, medicină și drept.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts