More

  Liga a 3-a: Victoria Carei- CSM Olimpia 0-0. CSM Olimpia a uitat să câștige, Victoria a uitat să …piardă!

  Remiză fără goluri, nu însă și fără suspans în derby-ul județean din Liga a 3-a , seria a 10-a dintre Victoria Carei și CSM Olimpia Satu Mare.
  În fața unui public numeros dar oarecum neașteptat de cuminte cele două echipe au încercat să ofere un fotbal de calitate în ciuda vântului puternic ce a încurcat construcția.
  CSM Olimpia a început în forță și în primele 20 de minute a avut deja șase ocazii imense , de două ori mingea lovind barele porții lui Villi.
  Primul care irosește șansa deschiderii scorului e Chinde care în minutul 3 trage slab deși era singur cu portrarul. Apoi în minutul 8 , după o lovitură de colț, Mureșan reia cu capul din 6 m dar tânărul portar al Victoriei respinge miraculos . Peste alte 60 de secunde Moussa Samake îl ia la țintă pe același Villi. Vine și rândul căpitanului Ervin Zsiga să-și treacă n cont o ocazie uriașă…Scăpat singur pe stânga acesta trimite plasat la colțul lung dar Villi cu un reflex salvator trimite mingea în corner….Iar peste alte două minute  Mureșan trimite din nou cu capul dar mingea lovește transversala și cade pe linia porții…Chinde prinde un vole de la marginea careului doar că mingea trece peste poartă ( min 18 ) iar Zsiga ia și el bara la țintă cu un șut de la 20 m ăn minutul 20…
  Gazdele se trezesc din pumni și au o primă șansă prin Barta, șut modest reținut de Moldovan în minutul 25…
  Și când lumea se gândea că e doar o chestiune de timp până când reduta careiană va ceda, sătmărenii reduc din presiune și nu mai reușesc să pună în pericol poarta lui Villi.
  Adam vede primul galben al meciului în minutul 40, la un faul la mijlocul terenului și cam atât despre prima repriză…Una în care CSM Olimpia a jucat cu vânt din spate dar s-a lovit de puștiul de 16 ani, Villi Bence, acesta fiind titularizat doar pentru că Fila Karoly are probleme medicale…
  Zsiga a rămas la vestiare doar că Mărieș, intrat în locul căpitanului a fost doar cu trupul pe teren…Căci cu mintea și sufletul clar a fost în altă parte…Au urmat 45 de minute încâlcite cu mingi lungi aruncate pe vârfuri de ambele părți, cu un henț involuntar făcut de Mureșan în minutul 88, fază la care gazdele au cerut penalty și cu UN CSM Olimpia care a forțat cu două vârfuri pe final, Șter și Samake, dar fără folos…
  Este al patrulea meci consecutiv în care CSM Olimpia nu găsește drumul spre victorie iar distanța față de liderul SCM Zalău a ajuns la nouă puncte…În plus galben-albaștrii coboară pe trei în clasament.
  De partea cealaltă, Victoria Carei e în grafic…E la al treilea joc fără înfrângere și e pe cinci în clasament, la egalitate de puncte cu Sănătatea , echipa care a urcat pe patru după succesul de la Sântandrei…Și când te gândești că Victoria a fost la un pas să vină cu punct sau puncte de pe terenul virușilor verzi…Doar furtuna i-a cam încurcat pe băieții lui Botan.
  Pentru CSM Olimpia urmează meciul de pe teren propriu cu imprevizibila echipă din Ocna Dej în vreme ce Victoria se deplasează la Sînmartin pentru meciul cu revelația Lotus Felix.
  Vocea antrenorilor:
  ”Având în vedere problemele de efectiv pe care le-am întâmpinat pentru acest joc, sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor, respectiv de rezultatul final, care consider că a fost unul echitabil! Din păcate, în acest sezon ne confruntăm cu multe accidentări. În continuare, îi avem indisponibili pe Tilinger Daniel, Berindea Cosmin, Marina Darius, Fila Karoly, iar pentru această partidă nu l-am putut utiliza nici pe Barth Kevin Deşi condiţiile meteo (vântul puternic) au îngreunat mult spectacolul fotbalistic, a fost un 0-0 cu ocazii de ambele porţi. Este primul nostru meci în acest sezon fără gol primit! Acest lucru mă bucură. Iar pe lângă evoluţia bună a jucătorilor de câmp, doresc să scot în evidenţă evoluţia acestui tânăr portar Vili Bence. Un băiat extrem de disciplinat, bine educat, care are un viitor frumos în faţă”- Marius Botan. antrenor Victoria carei.
  ”Cred că a fost un meci bun, joc frumos practicat de ambele echipe. Îm primele 20 minute trebuia măcar odată să înscriem, și atuncea era alta soarta acestui joc. Nu reușim să ieșim din această pasă. În primele etapa am avut probleme de defensiv și ni le-am pus la punct, acum din păcate suferim la finalizare. Este al doilea meci la rând, când ne creem multe ocazii, dar nu reușim să înscriem. Felicit adversarii de azi, care au practicat un joc destul de bun de nivelul ligii a 3-a. Îmi felicit și băieții noștrii, care au avut atitudine, și-au dorit victoria. NU am ce să le reproșez, doar golul. Trebuie să ținem capul ridicat, să pregtim bine săptămâna, că ne așteaptă un meci greu acasă cu Ocna Dej.”- Cosmin Iuhas-antrenor CSM Olimpia Satu Mare.
  Victoria : Villi Bence – Adrian Ciul, Lóránt Kis, Claudiu Mihale, Eduard Marina (63, Kinczel Ervin), Tudor Moldovan, Rafael Popovici-Ciatău, Vajda Roland, Norbert Barta (70, Baior Deniss), Andrei Hosu (82, Teodor Bîrle). ), Paul Batin (82., Bogdan Nyilvan).
  Antrenori : Marius Botan și Ioan Papp-Deac
  CSM Olimpia : Denis Moldovan – Raul Apai, Radu Burdeț, Mihăiță Mureșan, Cătălin Oanea, Adam Abdul-Wahab (53, Adrian Micaș), Raul Vidrășan (78, Adrian Șter), Pop Nándor, Zsiga Ervin (46, Alex Mărieș ), Viorel Chinde (82., Nándor Süveg), Moussa Samake.
  Antrenor : Cosmin Iuhas. Director tehnic : Florin Fabian.
  SERIA 10, etapa 7
  Lotus Băile Felix – CSM Sighetu Marmaţiei  1-0
  Sebastian Cucu (64)
  Minerul Ocna Dej – Olimpia MCMXXI Satu Mare  1-2
  Florin Dan (41) / Remi Emeriau (72, 79)
  SCM Zalău – Minaur Baia Mare 4-2
  Stefan Nikolic (11, 18), Ionuț Sălăjan (30), Sergiu Pop (50 – penalty) / David Simion (80, 90+1)
  Victoria Carei – CSM Olimpia Satu Mare 0-0
  Crişul Sântandrei – Sănătatea Cluj 0-2
  Dorin Goga (66), Ciprian Dioszegi (89)

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE