More  CSM-ul câștigă duelul Olimpiilor din Satu Mare

  - Advertisement -
  GALERIE FOTO — > PLASTILINA FOTO

  Duelul Olimpiilor sătmărene din Liga a 3-a s-a jucat sâmbătă pe stadionul Olimpia și a fost câștigat , la limită, scor 3-2 de gazdele de la CSM. Ca și în tur când am avut parte de o remiză , 3-3 , decisă în prelungiri și sâmbătă cele două formații au oferit un meci spectaculos cu un nou final incendiar.

  Din păcate vremea rece și ploioasă i-a ținut departe de stadion pe iubitorii fotbalului din Satu Mare. În tribune s-au încumetat să rabde frigul aproximativ 700 de spectatori…Terenul greu a încurcat și el planul tactic al celor doi antrenori meciul semămând în multe momente cu o bătălie în noroi… Construcția a avut de suferit și s-a jucat mai mult cu mingi lungi aruncate la bătaie …

  Înainte de startul meciului s-a păstrat un moment de reculegere la 7 ani de la dispariția legendei fotbalului sătmărean, ”Tătuca” Didi Daniel Prodan. De altfel, jucătorii gazdelor au ieșit de la vestiare cu un banner având mesajul „Nu te vom uita niciodată!”
  Pe un teren foarte greu, îmbibat cu apă, jucătorii ambelor echipe au avut o misiune dificilă în meciul ce a contat pentru etapa a 13-a.
  Elevii antrenați de Cosmin Iuhas s-au adaptat mai repede și ,după un sfert de oră de joc, au apărut și primele ocazii. Inexactitățile lui Moussa Samake sau a lui Viorel Chinde, respectiv forma bună a portarului advers, Patryk Siwiec, au făcut ca scorul să rămână alb . Totuși, în minutul 28 a venit primul gol al CSM Olimpia: după o centrare bună pe colțul lung, venită de pe partea dreaptă de la Zsiga Ervin, fundașul Alin Burdeț a marcat cu capul (1–0).


  Elevii lui Cosmin Iuhas au dominat și începutul reprizei secunde și au irosit cu nonșalanță ocazii de a majora diferența. Și cum ocaziile irosite se răzbună, a venit și golul egalizator al oaspeților: după o pasă în fața porții Alex Bonea a pus piciorul și a marcat de la un metru (1–1).
  În minutul 78, Viorel Chinde a readus CSM Olimpia în avantaj și a confirmat forma bună prin care trece de patru etape. Doar că echipa pregătită de Cristian Popa nu s-a predat, și în minutul 85 a egalat din nou prin Remi Emeriau, francezul care a marcat după o centrare venită din corner (2–2).
  Scorul final a fost stabilit în minutul 87, când fundașul Burdeț a profitat de o neatenție a apărării echipei adverse și după o centrare venită de la Cătălin Oanea a marcat golul, care a adus CSM Olimpia trei puncte prețioase (3–2).
  Cu această victorie CSM Olimpia Satu Mare se menține pe locul 2 în clasament, la 6 puncte distanță în spatele liderului SCM Zalău.
  Pentru CSM Olimpia a fost ultimul meci pe teren propriu din acest an. Urmează două deplasări dificile la Sighetu Marmației (locul 4 în clasamentul seriei) și la Sântmartin cu Lotus Băile Felix (loc 3).
  Pentru FC Olimpia 1921 urmează duelul de pe teren propriu cu Lotus Felix, iar apoi pe 2 decembrie ultimul meci al anului la Carei cu Victoria!


  Declarația antrenorului Cosmin Iuhas
  „Felicit băieții. Pe un teren îngrozitor de greu să ai puterea de a reveni de fiecare dată când ai fost egalat, spune multe despre caracterul, calitatea și pregătirea fizică pe care o au. Încrederea care am creat-o în jurul echipei în aceste patru etape, și tot ce s-a întâmplat în jurul echipei, au fost lucruri pozitive și asta ne-a adus și astăzi această victorie pe care consider că am meritat-o.  Mă bucur foarte mult că lumea venită la stadion astăzi a cântat și a strigat pentru noi. Le mulțumesc din suflet!”


  LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 13
  CSM Olimpia Satu Mare – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare 3–2 (1–0)
  Marcatori: Alin Burdeț 28, 87, Viorel Chinde 78, respectiv Alex Bonea 70, Remi Emeriau 85.
  CSM Olimpia: Denis Moldovan – Paul Copaci, Mihăiță Mureșan Alin Burdeț, Cătălin Oanea, Denis Lazăr, Viorel Chinde, Zsiga Ervin (81, Răzvan Prodan), Adrian Micaș (75, Adrian Bura), Pop Nándor, Moussa Samake (90+3, Raul Vidrășan).
  Antrenor: Cosmin Iuhas.
  Olympia MCMXXI : Patryk Siwiec – Luca Feher, Florin Palinceac, Raul Ștef, Cătălin Ștef, Daniele Bodan, Cosmin Anton, Laurențiu Caba, Alex Bonea, Konstantyin Panin, Remi Emeriau.
  Rezerve : Sugar – Feier, Bodea, Zbona, Bicknell, Duca, Batin, Aidebe, Gorba.
  Antrenor : Cristian Popa.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts