More  Duelul Olimpiilor, sâmbătă, pe stadionul Olimpia!

  - Advertisement -

  Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare vrea să continue seria victoriilor în campionatul ligii a 3-a pentru a se menține pe poziția a 2-a a clasamentului și mai ales pentru a încerca să se apropie de liderul seriei a 10-a SCM Zalău.


  – Partida va începe la ora 14 iar prețul uni bilet de intrare e de 8 lei –


  Elevii antrenați de Cosmin Iuhas trebuie să învingă acasă cealaltă echipă a municipiului Satu Mare, pe SC Olimpia MCMXXI, ocupanta penultimului loc din clasamentul seriei.
  În tur, pe terenul Stadionului Someșul, CSM Olimpia a pierdut două puncte prețioase. După ce a fost condusă echipa noastră a revenit și a condus cu 3-1. Și se părea că va obține lejer toate punctele. Până la final, cu șansă formația condusă de Cristian Popa a reușit să egaleze. A fost în fapt începutul seriei negre pentru CSM Olimpia, care în meciul următor a suferit și singura înfrângere din acest sezon, serie urmată de alte cinci remize. Gheața a fost spartă în prima etapă a returului, la Sântandrei, succesul cu Crișul marcând începutul seriei bune pentru CSM Olimpia, cu trei victorii consecutive, fapt ce a dus echipa noastră pe locul 2 în serie.

  FC Olimpia 1921 vine după o înfrângere usturătoare la Sighetu Marmației (0-4). De altfel, formația lui Cristi Popa nu are realizări bune în deplasări, având o singură victorie din 6 meciuri jucate „afară” (au câștigat cu scorul de 2–1 cu Ocna Dej), și un golaveraj de 3–18.
  Se anunță un meci al orgoliilor un duel al echipelor sătmărene ce și în tur a produs un spectacol agreabil și ce a adus publicul iubitor de fotbal la stadion. Tot legat de FC Olimpia 1921 nu e de neglijat faptul că e singura echipă ce a bătut liderul, pe SCM Zalău.
  FC Olimpia 1921 a adunat 12 puncte, și e la un punct distanță de ocupanta locului 8, CSM Victoria Carei.

  CSM Olimpia Satu Mare este favorita acestui duel. Chiar dacă va lipsi un om de bază din lotul gazdelor, Adam Abdul-Wahab acesta urmând a fi operat săptămâna viitoare după o ruptură de ligamente.

  Partida CSM Olimpia Satu Mare – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 14 pe terenul Stadionului Olimpia Daniel-Prodan. Iar billetul de intrare e 8 lei.


  Victoria Carei joacă acasă cu Sănătatea Cluj

  În cadrul etapei a 13-a din seria a X-a a Ligii 3, CSM Victoria Carei joacă sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Servicii Public Cluj.

  Partida se va desfășura de la ora 14.00, pe stadionul Victoria Carei.

  ”Haideți să încurajați echipa orașului nostru. Ria Ria Victoria! Hai Victoria Carei!”, trasmite conducerea clubului careian.

  Intrarea la meci este liberă.

  CSM Victoria Carei ocupă locul al optulea în clasament cu 13 puncte, iar CS Servicii Public Cluj este pe locul șapte cu 14 puncte.


  Vineri
  SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației 2-1
  Minerul Ocna Dej – Crișul Sântandrei 1-1
  Lotus Băile Felix – Minaur Baia Mare 2-1;

  Sâmbătă
  Victoria Carei – Sănătatea Cluj
  CSM Olimpia Satu Mare – Olimpia MCMXXI Satu Mare.

  CLASAMENT, după meciurile de vineri:  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts