More  Educație Preotul prof. Radu Pop de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”  ,premiat la Gala Tineretului

  - Advertisement -

  Acesta a obținut premiul III la secțiunea, “Tânărul profesor al anului 2023 – învățământul preuniversitar

  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a organizat sâmbătă , 18 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, în aula Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Gala Tineretului din România.

  Sub sloganul „Generația viitorului”, ediția din acest a fost  găzduită de orașul Târgu Jiu.

  „Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.Colegul nostru de religie, pr. prof. Radu Pop, a participat în Târgu-Jiu, la “Gala Tineretului din România”, unde a fost desemnat ca fiind unul dintre cei trei finaliști pe țară, la secțiunea, “Tânărul profesor al anului 2023 – învățământul preuniversitar”. Domnul profesor a obținut locul III.

  Felicitări si mult succes în continuare, domnule profesor!” a transmis conducerea Colegiului Național ”Mihai Eminescu” pe pagina oficială de Facebook.

  Doamna director Natalia Boloș ne-a declarat că e o mare mândrie și o onoare pentru Colegiul pe care-l conduce ca unul dintre dascălii de aici să se afle printre premiați.

  ”Noi am făcut propunerea și ne bucurăm că activitatea colegului nostru a fost apreciată de juriu. ” ne-a mărturisit doamna Natalia Boloș.

  Pr.prof. Radu Pop: ” Nu mă așteptam să fiu premiat.E o mare onoare pentru mine!”

  Preotul prof. Radu Pop a recunoscut că nu se aștepta să primească acest premiu și ține să le mulțumească colegilor de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” pentru susținere.

  ”Știam că am fost singurul profesor de la Colegiul Național Mihai Eminescu ce a fost propus să participe la Gala Tineretului. E drept că m-a ajutat și vârsta și cred eu că și CV-ul meu cu activitățile desfășurate cu tinerii și cu copii. Le mulțumesc tuturor pentru încredere și sincer vă spun acest premiu mă motivează să muncesc și mai mult cu acești tineri…Ei sunt viitorul și noi trebuie să avem grijă de ei și să le arătăm calea ” ne-a spus proaspătul premiat la Gala Tineretului.

  Preotul prof. Radu Pop recunoaște că această perioadă de final de an e una foarte încărcată pentru el, cu activități atât la școală cât și în parohia de la Hrip pe care o păstorește.

  ”Am activitățile mele zilnice de preot apoi încep pregătirile pentru concertele de colinde la care vreau să participe cât mai mulți tineri. ”ne-a mai spus preotul prof. Radu Pop.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts