More  Încep marile racordări în comuna Medieșu Aurit

  - Advertisement -
  Primăria comunei Medieșu Aurit anunță cetățenii comunei că încep marile racordări la utilitățile de strictă necesitate.
  Așadar cetățenii din Medieșu Aurit și Românești care doresc racordarea la rețeaua de apă-canal, precum și cei din localitatea Băbășești pentru racordarea la rețeaua de apă, sunt așteptați la sediul Primăriei din Medieșu Aurit la Registratură cu următoarele acte: buletin sau carte de identitate; certificat fiscal; adeverință de la Registrul Agricol.
  De asemenea, se începe racordarea la rețeaua de gaze a gospodăriilor din localitățile Băbășești și Potău! În acest sens pe cei interesați sunt așteptași la sediul Primăriei Medieșu Aurit, compartimentul urbanism ,cu următoarele acte: extras CF, adeverință de la Registrul agricol, certificat fiscal, acord de racordare(se obține de la primărie), cont bancar pe numele solicitantului, certificat de urbanism(după caz).
  ”Acționăm și ne asumăm responsabilitatea pentru a atinge obiectivele stabilite Intrând în normalitate ne respectăm promisiunile!
  În ciuda vicisitudinilor financiare actuale, planurile noastre fac pași spre finalizare. Respectarea cuvântului dat este o trăsătură importantă a caracterului și poate contribui la construirea relațiilor bazate pe încredere, iar obiectivul principal al autorităților este să îmbunătățească viața și bunăstarea comunității”, a precizat primarul comunei Medieșu Aurit, Marian Torok.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts