More  Primăria Moftin, independentă din punct de vedere energetic

  - Advertisement -
  Facturile la electricitate ce vor fi achitate de Primăria comunei Moftin vor scădea drastic asta datorită faptului că energia electrică a sediului primăriei va fi asigurată din surse regenerabile, adică cu panouri fotovoltaice.
  În acest sens, în ultima ședință a Consiliului Local Moftin, consilierii locali au aprobat proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Asigurarea energiei electrice produse din surse regenerabile pentru auto consumul comunei Moftin, județul Satu Mare” și a documentației proiectului respectiv indicatorilor tehnico-economici asociați acestuia.
  Proiectul a fost inițiat chiar de primarul comunei Moftin, Gheorghe David.
  Demn de remarcat este și faptul că, tot cu aceeași ocazie, au mai primit undă verde și proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei comunei Moftin, dar și proiectul de hotărâre privind prelungirea valabilității Planului Urbanistic General (PUG) al comunei Moftin.
  Totodată, a mai fost aprobat și  proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei comunei Moftin.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts