More

  Ultima etapă a anului din eșalonul trei

  Finalul de săptămână aduce ultima etapă din acest an în eșalonul trei. Se va juca etapa a 15-a iar în seria a 10-a avem parte sâmbătă de derby-ul județean dintre Victoria Carei și FC Olimpia 1921 Satu Mare.

  Careienii mai speră încă la un loc în play off după remiza de la Baia Mare și cu un succes în fața galben-albaștrilor s-ar apropia la un punct de poziția , cu condiția ca echipa din Sighet să piardă în aceeași rundă la Sântandrei.

  FC Olimpia 1921 Satu Mare e în căutarea unui rezultat pozitiv și speră de asemenea la o victorie , la Carei pentru a termina anul în afara locurilor ce duc înapoi în …județ.

  Vineri , la Sânmartin va juca CSM Olimpia Satu Mare. Formația antrenată de Cosmin Iuhas e obligată să câștige pe terenul echipei de pe poziția a 3-a pentru a nu pierde contactul cu prima clasată…Trupa lui iuhas vine după un eșec la Sighet, după un meci în care le-a fost anulat eronat un gol valabil și a fost dictat prea ușor un penalty pentru gazde…

  După această etapă echipele intră într-o binemeritată vacanță de iarnă iar campionatul se va relua în primul week end din martie.


  Vineri ora 14
  SCM Zalău – Sănătatea Servicii Publice
  Minerul 1947 Ocna Dej – Minaur Baia Mare
  Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare

  Sâmbătă ora 14
  Crişul Sântandrei – CSM Sighetu Marmaţiei
  CSM Victoria Carei – Olimpia MCMXXI Satu Mare

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE