More  Un nou turneu internațional va avea loc la baza Match Point

  - Advertisement -

  După ce în septembrie am avut parte la baza ”Match Point” de primul turneu ITF organizat vreodată la Satu Mare iată că iubitorii tenisului au parte de o nouă veste bună.
  Tot la baza de tenis ”Match Point” va avea loc la începutul lunii decembrie un turneu rezervat juniorilor, ITF J30. Sunt așteptați peste 130 de jucători din întreaga lume.
  ”Dragi iubitori ai tenisului, in perioada imediat următoare, respectiv 02 – 10 Decembrie, la Clubul de Tenis Match Point, se va desfășura Turneul Internațional ITF J30 cu participarea celor mai buni tenismeni juniori din întreaga lume ( fete și băieți) printre care și doi sătmăreni.” Este anunțul postat de cei de la baza Matc Point pe pagina oficială de facebook.
  Reamintim că turneul ITF din septembrie s-a bucurat de un real succes , zilnic tribuna bazei sportive fiind plină cu spectatori.
  Italianul Italianul Giuseppe La Vela ( nr 1160 ATP) a câștigat prima ediție a Trofeului Match Point după o finală câștigată, în două seturi, în fața italianului cu origini braziliene, Elio Jose Ribeiro Lago ( nr 1499 ATP). A fost un meci spectaculos încheiat cu un dublu 7-5.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts