More

  9.000 de copii vor beneficia de programul guvernamental “Masă sănătoasă” 

  Guvernul a aprobat în ședința de miercuri lista unităților școlare care vor fi incluse în programul „Masă sănătoasă”. Potrivit premierului, de acest program vor beneficia 450.000 de copii.
  Dintre aceștia, peste 9.000 sunt din județul Satu Mare, județului nostru, pentru acest program, fiindu-i alocată suma de 20,16 milioane lei.
  “Mă bucur pentru cei peste 9.000 de copii din județul Satu Mare, deoarece aceștia vor avea parte de beneficiile programului guvernamental „Masă sănătoasă”, cu o alocare de 20,16 milioane lei.
  Și de această dată Prim-ministru al României, Marcel Ciolacu, demonstrează că se gândește mereu la viitorul copiilor nostri și a aprobat o masă caldă și sănătoasă sau un pachet alimentar în fiecare zi de școală pentru cei mici.
  Marcel Ciolacu a subliniat importanța acestei inițiative la nivel național, unde peste 1.200 de unități școlare primesc sprijinul programului „Masă sănătoasă”, beneficiind peste 450.000 de copii. Cu o sumă totală de peste 1 miliard de lei alocată în 2024, impactul acestei măsuri depășește beneficiile imediate.
  Cele 24 de școli din județul Satu Mare incluse în programul guvernamental reprezintă o dovadă a interesului Partidului Social Democrat pentru viitorul de mâine al României.
  Acest program este unul guvernamental, nu parlamentar,” a declarat președintele PSD Satu Mare ,Mircea Govor printr-un comunicat de presă.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE