More

  Amical: Victorie și la Debrecen pentru CSM Olimpia! Zamfir și Chinde au marcat pe terenul celor de la DEAC

  CSM Olimpia Satu Mare s-a deplasat sâmbătă în Ungaria pentru o partidă amicală la Debrecen pe terenul ”studenților” de la DEAC.

  Elevii lui Cosmin Iuhas s-au impus pe terenul echipei de liga a 3-a din Debrecen cu 2-0.

  A fost primul amical jucat de CSM Olimpia pe teren cu iarbă după ce până acum toate partidele de verificare s-au disputat pe sintetic.

  Până la acest meci elevii antrenorului Cosmin Iuhas au jucat șase meciuri amicale pe teren sintetic. Chiar și antrenamentele se desfășoară pe terenul cu iarbă sintetică de la Baza Sportivă LPS-Dinamo. Echipa noastră a dominat partida și în ciuda ocaziilor avute în prima repriză, la pauză tabela a rămas nemodificată, 0-0.

  Golurile au venit în repriza a doua. După faultul asupra lui Burdeț s-a acordat un penalty, transformat de Cosmin Zamfir (0–1).

  Cu 20 de minute înaintea finalului a  înscris și Viorel Chinde, după o pătrndere pe partea stângă și un șut din careu la colțul lung.  2–0 a fost scorul final al partidei împotriva unei echipe, care a jucat ultumul test al său înaintea startului în sezonul de  primăvară al ligii a 3-a din Ungaria.

  CSM Olimpia va juca ultimul test vineri, împotriva colegei din Seria 10 al Ligii a 3-a, Minaur Baia Mare.

  Pentru echipa noastră , meciul de sâmbătă a fost al șaptelea amical din perioada de pregătire cu un  bilanț de 3 victorii, 3 remize și o  înfrângere.

  Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

  „A fost un meci foarte bun și benefic, cu o echipă de nivelul ligii a 3-a, pe un teren cu iarbă. Am avut nevoie de ceva timp, ca băieții să se acomodeze la aceste condiții, dar după asta meciul a avut un ritm bun. Sunt mulțumit cu ceea ce am văzut în teren, și doresc să felicit băieții pentru acest meci.”

  MECI AMICAL

  Debreceni Egyetemi Atlétikai Club – CSM Olimpia Satu Mare 0–2 (0–0)

  Marcatori: Cosmin Zamfir ’55. (din 11 metrii), Viorel Chinde ’70

  CSM Olimpia: Denis Moldovan – Alin Burdeț, Răzvan Prodan, Paul Copaci, Cătălin Oanea, Pop Nándor, Andrei Zbona, Tudor Lucaci, Viorel Chinde, Gueye Mansour, Cosmin Zamfir.

  Au mai jucat: Patric Toderean – Adrian Micaș, Denis Lazăr, Emanuel Negru, Mihăiță Mureșan, Raul Apai, Balla Henrik, Alin Ferenți.

  Antrenor: Cosmin Iuhas

  ÎN MECIURILE ANTERIOARE

  CS Minaur Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare 2–2

  Marcatorii sătmăreni: Zsiga Ervin (din 11 metrii), Adrian Bura.

  Unirea Ungheni – CSM Olimpia Satu Mare 0–1

  Marcator: Adrian Bura

  Unirea Ungheni – CS Olimpia Satu Mare 1–0

  CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației 2–2

  Marcatorii sătmăreni: Zsiga Ervin, Gueye Mansour

  CSM Olimpia Satu Mare – CS Lotus Băile Felix 1–1

  Marcatorii sătmăreni: Denis Lazăr

  CSM Olimpia Satu Mare –FC Bihor Oradea 2–1 (1–1)

  Marcatorii sătmăreni: Gueye Mansour, Cătălin Oanea.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE