More

    Andrei Sergiu Daniel viitorul candidat al PSD la primăria Crucișor

    Sâmbătă, 24 februarie, președintele PSD Satu Mare , Mircea Govor alături de Cătălin Filip , consilier județean și fiu al satului, Daniel Coza  prim-vicepreședinte al organizației TSD Satu Mare, au participat la ședința de lucru a organizației PSD Crucișor. La această ședință au fost prezenți peste 150 de membri.
    La ședință ,primarul PSD în funcție din Crucișor și -a anunțat dorința de a se pensiona și a nu mai candida pentru funcția de primar la alegerile locale din iunie 2024.Președintele PSD Mircea Govor a ținut să îi transmită mulțumiri pentru întreaga activitate și a anunțat viitorul candidat la primăria comunei.
    “În urma anunțului privind pensionarea primarului nostru , Romi Coza, transmit toată aprecierea mea pentru dedicarea și serviciul său adus comunității în timpul mandatului său. Totodată, îmi exprim susținerea față de actualul consilier local, Andrei Sergiu Daniel, pentru a câștiga primăria comunei Crucișor. Având în vedere experiența sa ca și consilier local și implicarea în comunitate, consider că Andrei Sergiu Daniel este persoana potrivită pentru a prelua conducerea primăriei și pentru a aduce progres și dezvoltare în beneficiul locuitorilor”, a declarat Mircea Govor într-o postare pe pagina sa de Facebook.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE