More

  Ateliere de creație dedicate mamei și copilului, la Biblioteca Județeană Satu Mare

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Biblioteca Județeană Satu Mare organizează evenimentul “Bibliomămici și pitici”, dedicat mamei și copilului. Cei interesați sunt invitați să se înscrie la atelierele de creație care vor fi organizate în data de 7 martie, la numărul de telefon 0261-711199.

  ”Femeia este singura creatură a naturii, care ne răsplătește sentimentele cu sentimente și fericirea cu fericire, pe care ne-o dăruiește”. ( Denis Diderot )

  De 8 martie, femeile nu așteaptă prea multe lucruri de la partenerii lor, doar ca bărbații să își amintească faptul, că nu au doar o soție, lângă ei, ci și o prietenă bună. Ea face totul pentru fericirea familiei: muncește, face treburile casnice, spală, face curat, crește copii, îngrijește, gătește, pune suflet și dragoste în fiecare farfurie de mâncare pe care o pune în fața familiei.

  De multe ori, neglijându-se, lăsând totul deoparte pentru că nu are timp pentru toate, ea pune familia, copiii și soțul pe primul loc, și ce primește în schimb?….

  „Dragi bărbați, doamnele nu se așteaptă la lucruri mărețe, câteva cuvinte frumoase, un zâmbet, o îmbrățișare, poate puțină apreciere, puțină dragoste și atenție sunt suficiente.

  Din acest motiv, ne-am gândit să le răsfățăm pe dragele noastre mame și pe copiii lor cu un atelier de creație în data de 7 martie, începând cu ora 17:00 la bibliotecă, împreună cu Secția de Împrumut pentru copii.

  Vă așteptăm cu mare drag să participați, sunând la numărul de telefon: 0261-711199, pentru programări din data de 29 februarie-6 martie.

  Vă puteți înscrie pentru sesiunile în limba română și maghiară!”, au spus cei de la Biblioteca Județeană Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE