More

  Când juniorii lui Mihai Sabău înving seniorii de la Liga a 3-a!

  Rezultat neașteptat consemnat marți la terenul sintetic de la baza LPS-Dinamo.

  Echipa de juniori U 19 de la Liceul Sportiv, pregătită de prof. Mihai Șvegler-Sabău nu doar că a dat o replică bună echipei de Liga a 3-a din Carei ci la final a reușit chiar să câștige amicalul cu Victoria.
  Ambiția echipei de juniori de a demonstra că nu degeaba e considerată a fi una dintre cele mai bune la nivel de U19 din zonă a surprins formația careiană.
  LPS a deschis scorul în minutul 23 prin Denis Buhai. Acesta l-a surprins pe portarul Karol Fila cu o execuție bună din lovitură liberă . Chiar dacă au dominat jocul careienii nu au reușit egalarea …Din contră, în partea a doua după o fază creată de Lakatos , sătmărenii s-au desprins la 2-0 prin reușita aceluiași Denis Buhai, vole din interiorul careului…
  Victoria s-a trezit la viață abia în ultimele 20 de minute când pe lângă reușita lui Hosu , 1-2 min 81 a mai ratat alte patru ocazii mari.
  ”Un antrenament bun pentru noi. Mă bucură atitudinea avută azi de băieți . Ne așteaptă un sezon intens de primăvară” ne-a spus antrenorul celor de la LPS , Mihai Șvegler Sabău.
  De partea cealaltă pentru Victoria e a treia înfrângere consecutivă după 0-1 la Cigand și 1-5 la FC Bihor . Urmează ultimul test înaintea startului în sezonul de primăvară, sâmbătă cu Unirea Tășnad.
  LPS U 19 Satu Mare va mai juca sâmbătă o ultimă partidă de verificare, de la ora 12 pe terenul LPS-Dinamo cu CSM II Olimpia Satu Mare.
  LPS U 19 Satu Mare- Crișan- Mureșan, Csatari, Oprea, Surd, Coceriuc, Oneț, Kovacs, Buhai, Lakatos, Curtean. Au mai jucat: Oltean, Martin, Roman, Por, Szenasi, Takacs. Antrenor : Mihai Șvegler-Sabău.
  Victoria Carei: Fila- Ciul, Dunca, Negrea, Marina- Popovici, Tillinger- Moldovan, Marina D., Baior-Haiduc. Au mai jucat: Negreanu, Bârle, Barth, Nyilvan B., Villi, Hosu, Horvath. Absenți: Vajda, Mitracica, Barta, Kinczel. Antrenor: Marius Botan.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE