More

  CSM Olimpia și Minaur Baia Mare, amical pe stadionul “Olimpia-Daniel Prodan”

  Cu o săptămână înaintea startului în sezonul de primăvară al Ligii a 3-a, echipele sătmărene din seria a 10-a au programate ultimele partied amicale.

  CSM Olimpia Satu Mare va intra în sfârșit pe terenul propriu, cu iarbă natural, de pe stadionul ”Olimpia-Daniel Prodan”.
  Echipa antrenată de Cosmin Iuhas va întâlni vineri de la ora 15 pe Minaur Baia Mare, ultima clasată din serie. Băimărenii au avut o campanie interesantă de transferuri în această iarnă printer noii veniți fiind și fundașul sătmărean , Răzvan Tincu ( ex Poli Iași).
  CSM Olimpia a arătat o formă bună în ultimele meciuri de pregătire, galben albaștrii au trecut de FC Bihor, 2-1 și de DEAC , 2-0 la Debrecen.
  CSM Victoria Carei a pierdut surprinzător marți, 1-2 cu echipa U19 de la LPS Satu Mare, după care sâmbătă, 2 martie, va juca în deplasare cu Unirea Tășnad.
  Olimpia MCMXXI Satu Mare va juca vineri, 1 martie, în deplasare, cu CSM Sighetu Marmației, iar duminică, 3 martie, cu Sportul Botiz.
  Sezonul de primăvară din Liga 3 va debuta pe 9 martie când CSM Olimpia va juca cu Victoria Carei, iar Olimpia MCMXXI cu Minerul Ocna Dej.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE