More

  FOTOGALERIE. ”Sare și Piper”, un local cochet recent deschis care pune accent pe calitate, nu pe cantitate

  Duminică a fost deschis localul ”Sare și Piper”, restaurant, bar și sală de evenimente, care pune accent pe calitate, nu pe cantitate. Localul, situat în Apateu, strada Principală nr. 13, județul Satu Mare, este unul foarte cochet, iar clienții se vor simți aici relaxați, ca acasă.
  Așa după cum spunea Monica Kulik Nemet, managerul acestui local, ”Sare și Piper” este visul ei devenit realitate și își dorește să facă din el un loc unde clienții se vor simți ca acasă.
  ”Nu am pus bază pe fițe. Ne dorim un local unde clienții să se simtă relaxați, ca acasă. Nu punem preț pe cantitate, ci punem preț pe calitate. Atât eu, cât și echipa de aici ne vom da toată silința ca cei care ne calcă pragul să se simtă bine la noi și să revină cât de repede se poate”, a spus Monica Kulik Nemet la festivitatea de deschidere a localului.
  Pentru a-și atinge acest deziderat, managerul restaurantului ”Sare și Piper” s-a înconjurat de profesioniști, capabili să mulțumească orice client, cum ar fi șeful de sală, Radu Rotar, unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de evenimente din județ, sau bucătarul Dorin Țuțuraș.
  Restaurantul ”Sare și Piper” din Apateu nr. 13, județul Satu Mare, are o capacitate maximă de 120 de locuri.
  Aici se poate servi o masă caldă, gustoasă, dar, ceea ce este mai important, pot fi organizate diferite evenimente din viață, cum ar fi nunți, botezuri, cununii și altele. De asemenea, localul mai dispune și de o parcare foarte generoasă.
  Echipa de la restaurantul ”Sare și Piper” vor face tot posibilul ca toți clienții să plece mulțumiți și să îi determine să revină cât mai repede posibil.
  Reamintim faptul că restaurantul Sarea și Piperul se află în localitatea Apateu, strada Principală nr. 13, județul Satu Mare iar cei interesați pot lua legătura cu localul sunând la

  0770-478972. 

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE