More

  Performanța sportivă apreciată de prefectul Radu Roca

  Prefectul Radu Roca i-a felicitat în data de 23 februarie, într-un cadru festiv , pe Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț pentru performanțele obținute pe plan sportiv. Cei doi fac parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne și au reprezentat, la începutul lunii februarie , România , în calitate de arbitrii, la Campionatul Mondial de Muay Thai din Thailanda.

  Prefectul Radu Roca le-a oferit celor doi diplome de excelență și câte o plachetă de onoare.

  ”Am ținut azi la Instituția Prefectului să facem cunoscută performanța colegilor noștri , Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț. Aceștia fac parte din structurile Ministerului Afecerilor Inetrne și dau dovadă de professionalism atât pe plan professional cât și sportiv.

  Am dorit să facem un gest apreciere prin acordarea acestor diplome de excelență pentru a promova munca depusă de colegii noștri și implicit de a face o propaganda sportului pe care ei îl reprezintă, un sport de contact. Cei doi au reprezentat România și județul Satu Mare în calitate de arbitri la Campionatul Mondial din Thailanda, respectiv ”Amazing Muay Thai World Festival”. Este un moment cu atât mai special cu cât cei doi sunt primii români care ajung la un asemenea nivel în acest sport, respectiv sunt oficiali la un Campionat Mondial.

  Un moment care va rămâne în paginile memorabile ale sportului românesc după cum frumos a punctat Federația Română de MuayThai.”, a precizat prefectul Radu Roca.

  Sergiu Florin Dragoș este polițist în cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Poliției de Frontieră.

  Gabriel Mândruț este polițist în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și negociator în situații de criză al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare.

  Muay Thai, cunoscut și sub numele de box thailandez, este o artă marțială complexă, care implică utilizarea pumnilor, picioarelor, coatele și genunchii într-o luptă corp la corp. Acest sport este recunoscut pentru complexitate, fiind uneori denumit “arta celor 8 arme” datorită posibilității luptătorilor de a folosi aproape orice parte a corpului ca instrument de atac.

   

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE